Sekolah AKSI PUTUS SEKOLAH? BELUM PUNYA IJAZAH? | Sekolah Kesetaraan SD/SMP/SMA Bandung

PUTUS SEKOLAH? BELUM PUNYA IJAZAH?

Bagi Kawan2 yang putus sekolah atau belum punya Ijazah SD/SMP/SMA jangan khawatir.....ikut Pendidikan dan Ujian Kesetaraan Paket A/B/C saja. Proses resmi, ga ribet, ga ada batasan usia, biaya ringan.

Non Formal Education at AKSI School, solution for everybody who has problem with Formal Education. Non Formal Education has same degree with Formal Education. Certificate can be use to Continue Education to the Next Level at Non Formal Education or Formal Education. AKSI School has Permission from Department of Education in Indonesia to reqruitment member and open class in Bandung, Indonesia. We open class and homeschooling for Elementary, Junior and Senior High School. Join with us....

0 Response to "PUTUS SEKOLAH? BELUM PUNYA IJAZAH?"